Echoes of Nature

BrinCQ treedt op met WSKOV in ‘Echoes of Nature’!

BrinCQ werkt samen met het Wageningse Studentenkoor en Orkest Vereniging (WSKOV) in het lustrumproject ‘Echoes of Nature’. Ter ere van het 105-jarig bestaan van WSKOV treden wij op als solistenkwartet tijdens twee concerten.


‘Echoes of Nature’ viert 105 jaar WSKOV en verbindt verleden en toekomst met de natuur. Dit jaar is extra bijzonder met speciale evenementen. In dit kader verzorgde BrinCQ een dag met masterclasses aan de koorzangers.

Data & Locaties

  • Vrijdag 7 juni: Junushoff, Wageningen (20:00, deuren open 19:30)
  • Zaterdag 8 juni: Stevenskerk, Nijmegen (20:00, deuren open 19:30)

Concertprogramma

Bereid je voor op indrukwekkende werken zoals Tchaikovsky’s Symfonie nr. 4, waarin natuurkrachten en menselijke emoties botsen en harmoniëren. Ravel’s Trois Chansons neemt je mee naar een poëtische wereld vol natuurlijke schoonheid. Stanford’s The Blue Bird schildert een serene en betoverende lucht waar de natuur vrij is. Mobach’s “Er is…” reflecteert op de subtiele maar krachtige aanwezigheid van de natuur in ons dagelijks leven.

Over WSKOV

WSKOV bestaat uit een koor en een orkest, geleid door dirigenten Dennis Broeders en Frank Adams. Dennis Broeders heeft een diverse achtergrond in koorzang en dirigeren, terwijl Frank Adams zijn muzikale kennis uit de 18e eeuwse werken toepast op een breed repertoire.

Hoe kan je erbij zijn? Beleef de magie van de natuur door muziek. Voor meer informatie en tickets, bezoek wskov.nl of scan de QR-code hierboven.

We hopen je daar te zien!